..å jag väntar på kranen


solrosor i magen



sommarstinn





M2jobb


M1jobb


M2jobb







tänkte bara berätta att..




nästa vecka kommer den här tjäjen hem!!







veckisarnasvecka




dagar som blir! långa veckan hade många. och det här:





ooh



världens längsta vecka!!



hallå


men typ sommarpeppen!


freewilly


men typ HEMMAKÄRLEKEN hemmakärleken. pusting out. what up syrendoften, stanna så länge du vill. jag vill ha en apa, tänker på det varje dag. annars har jag inget att skriva men kanske ska fortsätta trenden nu med mitt bloggkorrekta jag.
är veckaveckaig igen i ryggmärgsplaneringen som gror utan att jag märker det. här kan man göra vad man vill så har hjärnan planerat upp hela veckan utan att berätta för mig. ska nog lura den nån dag och göra nåt annat. om du var en kalender istället för en blogg hade jag berättat att reningsborgsbesök med lärjedalspromenad är tänkt på lördag och att göteborgs konstskola har elevutställning samma dag. hälsa på i... skärgårn, senare delen av helg. m2 vill dra till london nästa helg på tal om helg. alltså. jag v i l l. har ju t.o.m pengar. synd för viljan att man är plikttrogen i dagens sparmålsmedvetna dagar och europa stannar kvar.

triggerhappyme




tänkte bara berömma mig själv förresten för jag vet vad! tack tack mig själv. hang on there! för mina andra jag som inte vet vad jag pratar om, så kan jag bara säga sluta gå in på adidassidor i trans och glöm nikeskorna bums!



saknar gorenje och katt, i kombination helst, med timjan. får jag ta tillbaka det jag skrev nån gång innan jag gick på om jobbsug? hade jag stängt av hjärnan? haha! släpp ut mig. fast inte såå bad som igår. för fenomenet här är att sista dagen säger alla som längtat sönder sig hem att de skulle kunna stanna en vecka till. som när man är så hungrig att det går över. sen också så är det hjärtavärmare runt en. och mata måsisar på däck.



läs det
här!



och titta på det här och det här! eller förresten på alla avsnitt plus world shut your mouth.





kvar



det är skönt att bli äldre.


men jag undrar fortfarande om vardagsorden, som alla som inte vet att ordet på låtsas lurar människor, använder flitigt, inte döljer böcker bakom.



promenad



lyxet i att få gå av en lång stund på eftermiddagen imorn kan vi tacka göteborgsvarvet för!



men är så tyckaom-ig på mitt jobb och. allt. säg att det är våren om du vill.
här sol och vind och brittisk humor och trötta kroppar.
vad mycket lättare öronfiltret fungerade dagen jag aldrig mer höll en cigarettt mellan läpparna. i rummet med alla elaka ord i tät dimma behöver man inte gå in. känslig är jag för alltid men inte i onödan.






ibland måste ordfärgen få bli som den vill bli i en blandning. tillbaka i kors och tvärs, ser jag när jag någon gång tittar, vet den aldrig att ha samma uttryck, låt det säga mer om stunden än mig då.

säg att det är våren men förra året var många tankar på i minnesgång en promenad.


vete



vi som vet att vi inte vet, är de som vet.


totalt är



festivallängtet


roskildedamm.




hi b.



hallå bloggen. nu ska du få vara en blogg tänkte jag. kom just hem efter en mysig kväll på bazar. bästa i veckan. diskuterade babysim, baux och bad - som i första doppet, gjort! (påskas) highscoreat loss innan hos min jans i inte singstar men lips, typ mest genom att skaka på micken och få marackaspoäng. just nu äter katt serpentin som tydligen gömt sig kvar i nåt dammigt hörne. annars gillar jag igår när hon slängde sig rätt på gardinen i hopp om att fånga siluetten av en fluga bakom, och hängde där i klorna med tassarna rätt ut åt fyra håll 1,5 meter från golvet. jag köpte rocky idag och ångrade mig innan jag ens öppnat. men läst en sjukt värd bok i veckan: vägen. jag har inte köpt skorna och är stolt. snart flyttar anna och jag längtar med henne, och att åka till blomsterlandet och köpa växter hit. vet inte om jag ska sova nu eller titta på waltz with bashir. ska ju ändå jobba natt hela veckan. kommer missa hela
det här och bästa klubb svett men vad gör väl det när man har bästa sommarschemat med ledigt under precis det jag ska göra. är dessutom en utställning kvar på stadsmuseet sen. från hbtgbg alltså. hejdå. ps. sommarkvällar på väg och idag luktade det grönt. har också bestämt klänningsmodell till syet och kanske två hattar och att husvagn bör hyras i danmark.


jo




längtar efter att jobba, utan nån förklaring. inte bara hjärtavärmningen i blandskivaöverraskning utanför hyttdörr. blandskiva är det finaste man kan få. lyssnar på den nu.
men inte det  och inte de fina som gör världen där uthärdlig och oftast mysig mellan känsliga slitytor.
utan verkligen efter att jobba.





tänker på att jonna ska bo i sverige i sommar. anna berättade det för jag hade inte läst, och jag fick några tårisar. hon flyttar inte hem, hon flyttar vidare och mellanlandar här men.. men jag tänkte få se henne nån gång, hon kommer ha fullt upp hela sommaren är jag säker på. fastän jag får slappa med henne i 38 gradig svensk sommarsol varje dag i min fantasi.


hjärtavärmning









söndagen



fick mersmak på oväntade saker den här veckan:


*nån kommersiell hiphoplåt (genrear säkert fel här.. längtar till att bli tant så att det inte är pinsamt utan gulligt, när jag inte ger mig med att tycka om att lyssna på hiphop, utan ska försöka namedropa -HAR HÄNT!- men man måste ju lära sig mer på ostadiga bonniga ben. vilken skam för det hårda ghettot angered jag är -läs: nostalgiminnen från promenader med mammas bästa kompis och hennes familj i lärjedalen, bild i kulturskolan på blå stället, kanotpaddling i vättlefjäll..-  tilda from da block) om typ i dont care when you call me naive bla bla på P3.

*långa perenteser, nytillkommen..

*vara ute helt nykter. både dansa och hakhänga.




och när alla clownerna har gått till jobbet




som konstnär får man stjäla och kopiera friskt, tänk vilken frihet, lite svindlande. enkelheten blir konst, begränsandet, stor palett det där Universum.
skulle bara komma fram till eh.. just det, ville ursäkta mig för att jag är så bra på att sno, som det här:

http://stockholmmediaweek.com/topplistan.shtml



lilla hemväg


brukar tänka att träden är vakna på natten.

när orden försvann kom jag på att trädet utanför sa mig mer än mina egna ord om små barn som sår frön och deras otåliga väntan på klätterträd. sköra plantor skulle få säga mig något också men en dag är eviga frigörelsen något för en annan. det var små egna ordkramper svåra att släppa.

just det,
idag när vi fick samma känsla i leran du vet så visste jag att en regnkappa kommer bli lyckotonen




glada MUskuttisar






var på kosläppet idag!

man kan inte äga en plånbok, den äger dig



någon gång ibland vaknar man med en silvirg pompom i handen, en snöflinga i frigolit i väskan eller en plastpalm i hallen. för att det ska jämna ut sig händer det kanske lite oftare att det saknas något i gengäld typ en mobil eller eller plånbok.
härom veckan ringde anton och sa att jag ju tappat min plånbok men att det ringt en kvinna och hittat den. jag svarade oförstående att jag hade min plånbok.
"men hon som ringde har din plånbok, en röd, med kvitton och ett friskis och svettis-kort med ditt namn på" sa han då.
jag borde blivit orolig. men kände mig mest galen. för framför mig på soffbrdet låg min röda plånbok med allt i. anton skojade inte. jag ringde upp kvinnan.
det visade sig att hon hade hittat en plånbok jag blev av med för över ett årsen..



förresten. köpstopp gäller inte sneakers. världens snyggaste vitguldturkosa nikeskor vill bli mina. så jag messade 118100 och frågade om jag skulle köpa!
"Om du vill ha dem och sparar till dem så är det ju självklart att du ska köpa dem, unna dig lite samt känna dig snygg. Ha en bra kväll!"
tyckte intervjun i nöjesguiden var rolig nog att inspireras av.

sprida små underbarheter



från M:s nya blogg

RÄFVEN på spårvagn


luktagottbollen


hej maj



en sommarfjäril bakom ryggen och dagsnjutningen består


gillar att tänka på planer nästan lika mycket som att veta att inget blir som planerat





mm


REGN