auuurr (ett wail)

allt är bara MYSIGT!

utkast: igen.



hittar en salig blandning av halvskrivna nattinlägg och sommarbilder (hann aldrig skriva där nån månad, det var tider det innan man blev datanörd), dikter och har jag tänkt det där.. ja du, där får det ligga. det är ju lite sent -fast efter är underskattat idag när alla ska vara före men- att analysera blottandet i bloggandet, men stannar gör det mesta.
en klasskompis berättade om den där skambyrån eller vad den heter där man bara läser upp gamla pinsamma har jag tänkt det där.


annars.
snön kom. julstämningen vinner alltid över hattankarna om konsumtionsoffer och ursäkter att få baka flera gånger i veckan kan aldrig vara dåligt. pyssla är ordet och glögg är doften. jag är sjukt mammig mest hela tiden och tycker om att vara inne mer och mer för varje år. okej, sedan förra året.
jag pratar alldeles för mycket om vissa saker och är en upprepning som alltid. men det vet dem man kan vara tyst med.
jag har börjat på fyra böcker samtidigt och jag har bränt sönder min mikro som inte luktar mindre rök för att man ställer ett glas kaffepulver i det.
jag har köpt färg istället för mat. men blivit storkoksexpert såhär i knapra studenttider och fattigaste tiden i mitt liv någonsin. ännu en sak som är dödligt tråkig att prata om.
på vagnen vill jag bara lyssna på musik.
i skolan vill jag vara länge.
nu ska jag sova.


åldrad vava









fox news


vill ni se ett sinnesjukt vinklat typsikt amerikanskt nyhetsreportage?

det här handlar om malmö:


klicka här

förstaSNÖNlycka



allt bara känns så bra

typ kör ner ett lugn och lika mycket pirrpepp i en mixer och du får min känsla

och min klass är det gulligaste som finns tror jag!




magnetism





ståldropparna skållar vid tanken men blänker dagen gör kvällen fattig på ljus och för nära är farligt för nära är fast




skolis




snabb endagsuppgift förstås men. blev så lik momo från momo eller kampen om tiden (av michael ende som även skrivit min favoritbok -som både baren och vuxen- den oändliga historien) på en affish mamma hade nästan hela mitt liv på väggen i vardagsrummet. kom jag på nu. måste satt sina små spår.



allegro non molto





ibland säger det de inte säger så mycket mer som min tysta stad i en måndad som får stadens själ till musik och lyser i ett fönster där fyra gamla drömmar satt och vinkade in mig men när jag gick vidare kom jag ihåg boken som gör sig påmind med en viskning genom husen.

ni oändliga tankar gör mig nyfiken jag vill smitta med att alltid upptäcka små saker och låt mig tro det.

inget tar slut

"gud hatar sverige"






http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3740205.ab


"sverige är ett bögland" säger phelps. (han är pastorn som även tackade gud för de döda svenskarna i thailand efter tsunamin)
tack för det. tack och lov för det.





fyra sköldpaddshuvuden av fem möjliga




gav

 

njuta av friheten av inga gränser i konst och i ord och vad jag lär mig nu är att jag kan inte göra hela världen men jag kan fånga den när jag gör min  




"moln"


alla de hennes ord från förr som starkt skjuter åt oräknerliga håll fångas av mig på mitt eget sätt
och stillar något som för ofta rinner över innan jag hinner suga in det i de vattenfyllda lungorna
i ständigt sökande och en uns avundsjuka mot de nöjda med nuet -viska: som är det enda att komma fram till- kan min förvirring på spårvagnen om tid och rum kännas trygg i att vara delad

so says i


när trädet utanför mitt kök klätt av sig gör hjärnan minnestripp till förra året. något i förvintern var hårdare då, allt mer utlämnat. mitt varannanveckaliv gav alltid all saknad en starkare smak.

och new slang.


små ting


solen


http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=455596

alla elever på gunnarredsskolan får en laptop.
jag minns när jag gick på samma skola för femton årsen. vi fick en dator till klassrummet. på den fick vi i tur och ordning lära oss att öppna word, skriva vårt namn, adress och spara det på diskett.

då var rektor bengt fritidsledare på vårt fritids "solen". han och maria -vår andra fritidsledare- var de busigaste vuxna jag visste. jag tyckte så mycket om dem att jag blev glad när pappa skulle hämta sent ibland, så jag fick stanna sist. när alla andra hade gått hem, då fick man spela spel ensam med bengt eller maria.

maria var kär i prince, sa hon när man frågade. men jag visste inte vem prince var. så jag ritade maria bredvid en prins, med krona på huvudet.

jag kan räkna till 6



vad alla sinnen jag kan räkna längtar efter, finns i yrsnön bakom farten.






vi MÅSTE ÅKA SKIDOR i vinter också.
är ni pepp?


älska mig