en månad kvar..

image637

den här har jag träffat!

image636

gosedjur


om jag inte får en apa.
då önskar jag mig en giraff! eller en surikat. helst en giraff. jag hade gjort vad som helst!

image634

har ni sett nåt sötare i hela era liv?

image635

ps

haha OJDÅ! hade glömt att de stänger av varmvattnet för att fixa nåt idag! skön kalldusch!

måste bara dö av skratt innan jag sticker hahaha gammal men

http://www.youtube.com/watch?v=DN41XutK61Y

me + david brent


herrå!

image633

jag orkar inte komma på rubriker när jag är sjuk!


bloggis har identitetskris men vill inte hänga med emokidsen i trappan vid pisstunneln ( vad är det plötsligt för fel på vasaparken? vasaparken dög utmärkt när jag var en liten tös!) så den ska leka mode- och matblogg för ett inlägg och våga inte berätta för den att det är sååå tjugohundrainteåttaiallafall, gulligt att den ens tror att den är en blogg. näämen jag måste faktiskt dela med mig av den här lasagnen (som jag ärligt stulit receptet till på internet!) något annat vore straffbart för den är d e l i k a t! alltså gör den, nu! sjukt enkel.

1 stor zucchini
2 morötter
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
1/2 chili
1 burk krossade tomater
1 créme fraiche
1 msk olja
1/2 tsk socker
salt och peppar efter smak
färsk basilika

250 g frusen bladspenat, tinad
200 g fetaost
3 lager lasagneplattor
100 g riven ost

skala och skär morötterna i tunna skivor, skär zucchinin i halvmånar, hacka löken, vitlöken och chilin.
fräs löksorterna i oljan med morötterna, tillsätt zucchinin, de krossade tomaterna, créme fraichen, socker salt och peppar. låt puttra i 10 min och tillsätt basilikan.
krama ur spenaten, smula fetaosten.
varva sås, plattor, spenat och fetaost. toppa med den rivna osten.

grädda i 225 garder i ca 30 min








me love you long time. ol at least this spling:

image632

ma new luuuv

image629


ska du bara äta en glass idag ät den här!

(en krona går till the phoenix mercury trust för att bekämpa aids! till minne av queenfreddie)

i morgon kan du äta vanilla toffee crunch som är rättvisemärkt!



bered

jag drömmer om ett barfotahus långt upp för en tid med ekar
måla insidan av ögonlocken så kan väggarna i rummen vara tomma
kan vi fylla varandra som mina ord bor i ett kast
eller ger förr mig nu ett måste för någon

nattinatt

kan aldrig låta bli att tänka på hur bra jag har det när en vecka känns evighetslång. det doftar vår, det låter vår. vi får vad vi vill. en kille delar ut metro bland avgaserna till bilisterna genom deras rutor, i nordstans P-hus, alltid med ett leende.

mitt område växer i mitt hjärta. tack jennie för en guidad tur bland allt som vetas bör. köpa grönsaker på ett torg och leka utomlands men jag är också kär i dyra konsum, just vårt har bästa ekologiska/rättvisemärkta urvalet. oj jag kommer bli en bra tant. men på riktigt. jag har aldrig känt mig hemma förr, det är en spänning att vara trygg.

(arctic)alex turners sidoprojekt last shadow puppets, och belgiska the tellers (för du gav mig)
och kooks nya fast persikopajsmakande album blir man mätt på jag gillar de som växer

konsumenten har talat


image628

Putte in dah house!!!!

Eftersom Tilda inte verkar vilja vara min vän längre ville jag bara säga hej då genom en bild av mig själv..

image627

de finns runt omkring och mitt ibland oss..

där du minst anar det!
BAAM!
eller typ överallt.
månadens bli-kär-på-avstånd-i är:

friskisledaren
fick nästan kväljningar, men var ändå lätt road, av alla medelålders gubbar som plötsligt dök upp från ingenstans på träningspasset på X-dagar (inget avslöjande). troget ställer de sig alltid närmast mitten och det förvånar mig att de aldrig snubblar på sina egna tungor eller halkar i sitt dreggel.
men det slog mig att jag också börjat prioritera just det passet, medan jag spontant slinker in på de andra lite hursom. och det är knappast musiken, typ westlife och nåt obligatoriskt scooterliknande. det är HON. timmen känns sorgligt kort när hon ler till varenda rörelse. söt nog att komma undan med färgat underhår 2008. inte en svettdroppe när resten av salen kunde kommit direkt från bastun. hon ser ut som en tpyisk jessica, lina eller malin och har säkert en ödla, delfin eller kinesiskt tecken tatuerat. men svennebruden du stal mitt hjärta och gav mig gemensam nämnare med medelåldersgubbarna.

kingsheadbruden
man kan kalkylera om varenda inköp till kingsheaddricka. mjölk, yoghurt, tomater..? eller en cider. ärlikamed se snygga servitrisen idag också. spårvagnskort? nej, se kingsheadtjejen två kvällar! betala mobilräkningen? jag tycker nog att dagens samhälle börjar bli för extremt mobilfixerat. nästan skadat. dags att sätta stopp för det. och får vara i samma lokal som kingsheadtjejen tre kvällar till!
vem kan göra bättre intryck på ölhakens skönhet än jag? råka krossa en öl så hon får skura och sopa glas. tappa ett vinglas till så hon får säga åt oss att inte dricka mer. be några killar köpa öl, som hon ser och kommer fram och sliter glaset ur handen på mig! en tisdag.

stadiumtjejen
jag har bara sett henne en gång. lilla mamma skulle testa träningsskor. jag tittade på jobbskor. stadiumsötsaken visar mig vilka som är bäst. men vi börjar titta på snygga skor när hon ser min avsmak, och berättar nästan lite hemlighetsfullt att man kan ha sulor i snygga skor så är de nästan snälla mot ryggen. då ser vi mamma stå längre bort och hoppa och studsa för sig själv för att testa skorna. jag kan inte sluta skratta! och stadiumhoneypie fnissar. hon övertalar mig att ta det här steget (bokstavligt talat ta steget haha..) hon lyckas och jag köper ett par jättefula men himmelskt sköna. (bättre det än halvfula för då kanske nån tror att jag tycker de är snygga. nu är de ju uppenbara jobbskor) hon är himmelskt ljuvligt galet spunnetsockersöt! sjukt snygga kläder. och ögonen! välkommen som stadiummeddlem. här får du ditt stadiumkort. tack!

pirroman


hon är alla årstiders början och världens bästa låt

here comes the sun little darling






årets första riktigt varma dag i slottskogen.
när ray och jag, i partykläder klockan fyra på eftermiddagen, klackat iväg över varvsområdet på hisingen, tänkte vi ta älvsnabben över. vi ställer oss vid hållplatsen där folk redan väntar. vi ser båten komma.. vi ser båten åka förbi! då upptäcker vi att vi inte alls stått och väntat vid någon hållplats. utan bara råkat stå vid en grupp människor. nu ser vi också SVTbilen som står parkerad lite längre bort. och en kvinna med kamera. det gick upp för oss att de filmade andra anvenyn. och vi bara stod där som om vi försökte smyga oss in som statister, dessutom uppklädda för att vi skulle på krogshow med jobbet på kvällen.

i år är storslokens vandringspokal vår!





ps. häng med i det senaste gäddsnacket! det har ju varit en hel del doping under årens lopp.

http://storsloken.se/forums/forumdisplay.php?f=1