diplo på nef



 
                                     bästa
           
                     kvällen

                                 
                                         länge.           

                                                   D A N S A
godnatt.

guru


hon är anledningen till att jag började med mitt stora bloggintresse, som jag nu helt och hållet försörjer mig på: blondinbella! (http://blondinbella.se)
och igår hade jag bänkat upp när hon medverkade i belindas talkshowöppna kanalen. hennes rörande ord ekar idag i mig och har etsat sig som grunden till en mindre livsfiosofi. hon fick nästan tårar i ögonen när det pratades om fejkväskor. inte ens i vårt moderna samhälle kan man nämligen veta om plagget man köper från NK är äkta..


TIPS: nu kan du följa blondinbellas blogg via mobilen!!

hej lilla höst


jag löste ett litet tildauniversum ikväll.
det var jätteskönt.

erik i bräcke får scorea

fick just höra en historia som utspelar sig i brastad..

gänget stempa, hogan, lars (uttalas larrrrs med kort a) och erik i bräcke är gänget som inte lämnat brastad med undantag lysekil på tjugo år. går de ut (om de inte blir för packade för att gå hemifrån) hänger de på oasen i brastad. är det en lyckad helg kan det bli lite poker också. de kör traktor var de än ska. förutom när de beställer taxi från lysekil in till brastad 1,5 mil för att köra från stempas "ranch" (hus) upp till oasen 700 meter..

iaf..
erik i bräcke har fått till det förr om åren. "sparka in trosorna med myggjagarna" som han säger.. han har faktiskt haft en fru! importerad. från thailand. han var väldigt tidig med det. men till saken hör att hon inte kunde ett ord engelska. och inte erik i bräcke heller. så han skaffade en apparat som lös grönt eller rött, som hon använde för att berätta om hon ville eller inte!