jag minns dig widget

jag minns dig widget

P3. ekologisk mellanmjölk.


min första regndag sedan jag kom hem. myskänsla i hela kroppen! sprang ut på promenad.

lagat mat till pappsen som han ska få när han kommer hem!

ikväll mönstrar jag på. ut på det böljande blå. ska vara i butiken, bara jobba en natt, hela veckor fick jag i maj.

nästa vecka vill jag:
*rensa garderoben
*laga cykeln
*köpa gitarrsträng
*omformatera datorn och sortera bilder
*pyssla med fotoalbum

och ska ha födelsedags slash hej jag har kommit hem välkommen mig själv-fest. knytis och grilla är tanken.


även om jag kanske inte är lika salig över att gå på ica som förra veckan, så är det fortfarande härligt att vara hemma. jag vill bara lägga all tid på mina vänner och allt jag saknat.

flänga


har alla en liten rousseauperiod i livet? tillbaka till naturen som är mig så kär.

plockade vitsippor utanför idas hus, andades klar vårkvällsluft. det var så fint! sedan blev det spontant träningspass i gamla trakter som slog mig lite i magen. känner mig lika trygg där. hemma. men kör ner en miljard känslor i en mixer liksom.

åkte förbi glufsglufs i fredags efter johandating. rusade till slagsmålsklubben sedan.

lördag hann ge mig reunions med micke, sedan mackan, sedan lollo, CK musikvideoinspelning och mysigaste knytissumokvällen hos janna.

film och promenix med lillanna på söndagen.

utvecklingsdag med stena line på måndagen.. (http://dramanica.blogg.se)

födelsedag igår. middag hos mamma  med en styck farmor, kryddad med anna f.

tiden har flugit och jag blir mindre och mindre snurrig.

ekonomiska tankar


på mitt jobb är schemat fullt ett tag. jag är utan jobb i några veckor. efter sjukhusräkningarna i thailand är jag skuldsatt, bankrutt, gått i konkurs. mitt mobilabonnemang är spärrat efter telefonsamtalen jag var tvungen att göra till flygbolaget, när jag låg på sjukhuset, som gav mig en skyhög räkning.
vad händer då?
1.jag öppnar deklarationspapprena och ser en nia och tre nollor!! kan det komma mer passande? jag får tillbaka nio tusen på skatten!
2.jag hittar några gamla bortglömda presentkort på HM. tänker att de nog är tomma, men går till en butik och kollar för säkerhetsskull. åttahundra kronor visar det sig vara kvar på det!
så. skulderna känns inte lika oändliga. och även om kläder är det sista jag behöver kan jag köpa grejer som rakhyvlar, schampo, topz och sånt på HM.
och idag fyller jag år och fick 500 spänn av pappa, så idag ska jag köpa busskort och jag kan lätt klara mig på några hundralappar en månad, blivit grym på att snåla och är trött på att supa.
när det inte är minusgrader ute är det lättare att vara pank och snål. ut och njut liksom.
men ändå härligt passande med utvecklingsdag igår. det innebar några timmars, sammanlagt, konferens.. och lunch, kakbuffé, och på kvällen lyxmiddag, för stena lines räkning!

mitt ärr på benet som ser ut som en salami kanske kan ge mig mer kosing. gör det så ska jag ta intensivkurs och få gjort halka, teori och fila på detaljer i körningen och ta det där körkortet.

min luft

mycket på en gång.

jag kom hem och mamma, pappa och anton mötte en gråtande tilda. med knäckebröd och marabouchoklad! jag andades in luften jag saknat. sedan världens mysigaste middag. jag älskar er så det gör ont.

när jag mötte janna halvvägs i vår allé och såg henne komma gående kunde jag inte sluta skratta och gråta på samma gång. hon såg ut som en saga. vårljuset, den vita kappan. en overklig sekund, sedan kändes allt som vanligt. vilken perfekt promenad. total lycka. min barndomns område. vitsippor i min dal.

lillanna kom på kvällen, kärt återseende men jag ångrar att vi gick ut.

idag. johan är hemma, jag är hemma, och nu ska jag till honom! jag har saknat honom gud så mycket. det pirrar i magen!

ikväll. slagsmålsklubben.

i morgon kväll. jannas sumofest. mysigt. ååh!!

allt jag längtat efter.

suset i magen är energi.



jag vill inte må illa, bara bra. jag blev gammal och fruktansvärt trött på att gå ut. mörkt och stelt och pretto. påklätt. men inte maskerat, tack. ni är alla likadana, fastnat.
jag blev gammal som dig och vill bo i ett hus med många barn och baka och spela spel och ha picknickar och skratta och springa och gå i skogen och grilla och pyssla och ha massa djur och stök och lycka. skapa trygga hemmadofter.

jag landar i vienna

men det stod lika stilla som luften och inget var mig nara men nu valkommen kanslor gud vad jag vill skriva och lukta pa varen hejda overklighetens gapande djup nu ska varlden kannas sann jag ar har och ogonen branner och kylan lockar som tempot jag trodde varlden var stor men den var ett dockhus nu forstar jag att min varld ar storst