calling dr feelgood

onsdagen slutar med 90tal på svanen. någon flyttade de nostalgiska förfesterna till dansgolvet!
nittonhundranittio.
ickeutmärkande och tidlösa upplevdes förra deceniets i efterhand så tydliga specialiteter. naiva föreställningar om nuet som något beständigt.
som om utvecklingen kan bli färdig.
som om 50tusenkronorsköken radhusfamiljerna precis lånat till inte kommer skakas på huvudet åt om trettio år.
som om det handlar om att förbättra.
när vår drivande vilja att förändra tagit oss så långt fram att hjulen behöver smörjas i en kort paus, sticker någon upp huvudet och vrider på nacken, sträcker armen bakåt och lånar inspiration från förr. så går det alltid till.


bästa lillebror fann en snygg studentslips igår, när vi sedan fikade träffade jag min gamla teaterlärare. det var fyra årsedan och jag saknar teatern.
åkte hem till los angered och såg love acually. den gör mig varm!
anton gav mig en skiva med MISS LI och jag älskade den från första stund!
hemma hos emma och clara fick jag hemmakänslor och te.
och slutligen skjuts av mackan med caramia på högsta volym förbi red devils kvarter. haha! hemma hos honom lyssnade vi på en konstig blandning av hellström, sundström, metalversioner av abba, och mackan tycker synd om mig som missat alla 80talets rockballader.

kaka på kaka

hemma i saras nya lägenhet vid kapellplatsen, medan hon bakar äppelkaka, snokar jag i hennes dator och hittar bild från min grillfest. och några från i höstas!





nu väntar en ledig vecka. igår när jag mönstrat av, med träningsvärk i hela kroppen, fick jag annabesök. och våra magar fick vinbesök.

idag vann jag tantpoäng. jag är numera ägare av väldens fulaste ECCOskor. det är hög tid att skämma bort mina fötter.


min lediga lördag var underbar. fast dimman la sig tidigt. på väg till mitt födelsedagsbarn skrevs visan "folköl och terpentin". en söndrig säng och två fester senare befann sig gretas lokaler omkring mig. johan säger att jag gjort honom en usel fejkstempel.
men. jag älskar att dansa!


en tejprulle senare. och nattgung.

ooh i natt när jag kom hem pysslade jag med en hemlis! jag vill tacka saxen för ett gott samarbete, och tejpen; du la verkligen ner hela din själ i det här!

efter mysiga biobesöket direktören för det hele (lars von trier. se den!) fick jag en johanstund, vi tog en öl på kings head och gick en promenad, stannade på en lekplats i haga och gungade. de har världens bästa gunga där! den är som en stor rund hängmatta.

måndag.

coldplay och fyra koppar kaffe.


djupa filmer hos björn med janna, per, robin och martin igår. not another teenmovie. och fjorton suger. svenneångestfaktorenmiljard men björn och martin suckade nostalgiskt och beklagade sig över hur livet aldrig kommer bli som när man var fjorton igen.

i morgon ska jag och mamsen ta en simtur i valhalla. och på kvällen är det åter dags för en vecka på vatten med mindre klor, äkta havssalt.

tjohoo! mobilen ringde! eller mobilen ringde inte till mig, det ringde i den, och det var en bästaste vän som ikväll ger upp stockholmsäventyr för ett tag och tågar in i min stad vid tio. johan jag ska klippa till en bunt konfetti! i pridefärger!

men nu ska jag gå och handla för farfar.


surpriseparty tonight

ikväll är det överraskingsfest för miriam hemma hos tjejerna på fjärde långgatan, har inte varit där sedan nyår.


kikade igenom fotona i min resedagbok, kändes väldigt avlägset. äventyr från resan gjorde sig också påminda när jag sedan fått mail från luke som är hemma i australien igen. sakna! åh nu måste jag lägga upp lite bilder från våra motrorbikeadventures runt om norra thailand bara för det:




och de andra bilderna, i förra inlägget, är lite vad som hänt mina veckor hemma. min kamera är spårlöst försvunnen, så alla bilder från min grillkväll slash välkommenhemmigsjälvfest saknas. det var mysigt! älska vårkvällar. älska att det är ljust så länge. allt grillbart vi kom åt, vin och goda vänner. tack för underbart sällskap. och min rosa sopborste jag fick i present!

annars sedan sist. anna f har fyllt år, vi åt mastodontmiddag i grekisk form hemma hos hennes mamma, och skrattade hejdlöst åt tanklösa svar när vi spelade familjegeni tex "vad hette vulkanen som ödelade pompeji?" "tänk på pizza nu anna.." "hm.. calzone??" kvällen fortsatte på pustervik och gretas. dansade för mig själv och hamnade på efterfest i johanneberg med nya ansikten. ett av dem täcktes av en plastpåse, med hål för ögonen, nästa dag när en tjej skulle skydda håret, då vi var på väg till spårvagnen i regnet. hon glömde bort sin heta huvudbonad vilket blev sjukt roligt när hon började prata om hur man bryr sig om vad man har på sig när man går på stan.. dagen fortsatte med pizza och the offica i jannas sällskap, båda somnade innan minutvisaren hunnit springa ett varv runt klockan..

diverse fikor med micke, mackan och sara, sanna och anna, har hunnits med mellan båtdagarna.
och några öl på henriksberg på ishs releasefest/jonks födelsedag. janna satt i kassan och spred kärlek som bara hon kan! och söta miss smörbögkvist, som hon kallat sig på gästlistan, från min gamla klass stötte jag på där. någon av dagarna därpå blev det också lite diskussion om roger pontares son, eller var det kanske nordmans son, med CK och janna på kellys.

grillning i slottskogen har utförts tillsammans med majornagangstrarna.

och jag och daniel agerade flyttfirma, saras pick och pack befinner sig numera vid kapallplatsen.

en middag med mamma har också ätits. och en middag med en liten solstråle.

såg även the ark på trädgårn!

vår. och mina vänner som jag har så mycket att lära av. allt känns spännande. vårpirr.


been up to