årets julkort



gick visst inte att sova riktigt än för telefonen gick varm, nu ska jag packa dina favorittidningar sanna. "kan du fatta att du ska få läsa de tidingarna??"

blev mig själv igen på fyra timmar! ibland känner jag mig vuxnast i världen. och ibland barnsligast. tur det. att man inte är mittemellan! vet du vad bloggen? jag vet inte så mycket men jag älskar att lära mig. fast jag har rätt så dåligt minne.
men vem kan ha allt?
janna sa du att alla sifferkombinationer finns i pi? jag kan inte sluta tänka på det. euklides var från dina rötters land. eller det kanske var primtal han förklarade.


ska vara riktigt bloggig nu och lägga in ett fjortisposekort på mitt nyårskap:



äh, man såg ju ändå inget.




förresten HAHA! här är världens roligaste/sorgligaste julkort:







hej land



trött i kropp och mosig i topp, alltså huvudet, men glad i hjärtat sådär utan anledning för att man lever, snön sa välkommen av idag.
på jobbet smälter jag och stöps av värme och trötthet för att allt är ett spring fram och tillbaka mellan samma väggar men inte går att förklara för sig själv senare eller återkalla minnet av förrän man är just där med de lukterna.
jag ska sova klockan 21:05 nu.
godnatt och vi ses imorn stockholm!


det var en gång.




vill bara sprida:

SAGA




power to the nap



höll på att somna sittandes och tänkte skriva innan jag sover en timma för att en trött hjärna är så rolig, fast nu orkar jag nog inte skriva ändå, bara här på bloggilito en liten sväng då, sedan ska jag göra rosa paket som ska få följa med mig på en liten tur till ett exotiskt land i morgon kväll innan de får ges på karlbertiljonssondagen. inte GES som en jävel på kärlek och blommor i sitt hår utan givas bort. men hade velat ge bort ges. förlåt anna att jag skämtar om orup.


grattis





bästaste mirjis du är alltid en ära att få vardagen förgylld av!
nu får du också säga: man är ju inte tjugo längre!!



fjortishjärta

<3  julkänsla
<3  klassen


glashuset


musikhjälpen



presentera

jag älskar att göra blandband! fast inte lika mycket som att få.

nu erkänner jag: det är mycket roligare att få presenter än att ge. fast det är mycket roligare att göra presenter än att få. det är roligast. men ett undantag för alltihop är mamma. henne är det roligast att ge till.

bästa presenter (som jag kommer på såhär på rak arm. vad kommer det uttrycket från förresten? ser bara heilande arm framför mig. men mina associationer är ju.. ofta som barnprogram)
en GOLFtidning janna klippt och klistrat ihop och sparat urklipp till i evigheter som jag fick när jag fyllde 15. full av bara internskämt.

när jag och anton var små så pysslade vi så mycket julklappar att vi var tvugna att ha en hel extra dag för att öppna dem. när mamma flyttade nyss fick jag arton påsar med gamla grejer hon sparat. en var full av saker anton gjort. bla tidningar med hans serifigur OLLE som dog i slutet av varje tidning. det var innan southpark fanns. anton var först! han pysslade hela dagarna och var grym på det. när clara, hans bästa kompis, önskade sig en lillasyster i ettan, gjorde anton en i papper. man kunde öppna munnen och mata den och sedan kunde den bajsa ut det igen.

men för att återgå till presenter.
en diktbok av karin boye. ja, hon gav mig den själv. nej men en karinboyediktbok av anna, då. med en liten text längst fram: "läs på sidan 149, min favoritdikt just nu tillägnad dig" där bryt upp väntade, och sedan även en resa vi gjorde.
en inflyttningspresent när jag inte hade en enda möbel än och precis flyttat hit för ett årsen, våra första middagar åt jag och anna på en ikeakartong.. det var speciellt med en inflyttningspresent till sin egen lägenhet. som jag hade målat i flera nätter tillsammans med miss li och the shins och vaken i p3. kan inte förstå att det är samma lägenhet som ekade i sina gula blommiga tapeter!

för att trassla tillbaka mig bland trådarna till presenter igen.
alla oväntade vardagspresenter betyder mer för sig än alla jul- och födelsedagspresenter tillsammans. ett blandband från anna när hon var 14 som hon målat fodralet till i nagellack med typ david & the cittizens och white stripes på. en guldtoaborste av daniel på jobbet! ett fiskedrag av sanna och en turtlesmagnet, ingen mindre än leonardo, av joel.



tänkte bara säga det, känn inget krav, men jag önskar mig ett hoppa bungyjump i julklapp.

nej jag måste sova nu.

jaja


är nog bara trött.


trött


jag älskar när du smakar bittert och stannar en stund när vi tänker samma tanke och du inte kan hålla dig för skratt. allt som är äkta går ut i fingertopparna.

jag vill ha regn. det var så längesedan.

snälla låt det regna
för
mig.


märkligt




vilken konstig dag!!




ps.

ikväll snöade det magiskt i ett mänskligt upplyst dis

godnatt


imorn. konsthallen med klassen på veckans galleridag och sedan en liten plåtning minsann och kanske en sväng älsklingshus och det blir helg med skånetrakters kalas efter havsluft och andralångjulmarknad och luciafrukost med glitter på ett jobb som rör på sig annars



men nu
är
nu är hemma
hemma är
när
allt är släckt efter en dag förutom skenet i hörnet och färgen som torkar luktar från papper


PEPParkaka


aroundtheworld






i 80 länder är det kriminellt. och i nio länder kan det ge dödsstraff.
i indien väntar man på att förbudet mot homosexuella handlingar ska upphävas.
vatikanstaten tog avstånd från en FN-deklaration om diskriminering på grund av sexuell läggning och könsidentitet.


men vi är också en del av föråldrad syn sålänge alla inte får gifta sig, det är ett hån 2008.


att så trygghet




efter tjugo år i livet kände jag känlsan hemma första gången och nu gror den på fler ställen i mig själv? här bland lika och jag har aldrig sett rastlöshet som ett gift men drivkraft fast vem tänker när man lyssnar.





se längre, kom längre, innerlig. tänk aldrig att du vet mer, var nyfiken.


någon själslig snurrar iväg men får mig alltid att le på riktigt i allt jag.

gettin all da babes

and bitches!

den här snubben jobbar på annas jobb, mediamarkt bäckebol, nuförtiden. fast enligt wikipedia är han musikproducent i tyskland..


HAHAHA



funnet


det bästa med att vara nostalgisk och titta i fotoalbum är att pappa har samma kläder kvar nu som 1986.



bros before hoes








blir alltid pappig när jag lyssnar på björn afzelius. kaffedoft och radion i köket.

det bästa med dig pappa är ändå att du spelade in turtles när jag inte fick se det för mamma!!




varje gång jag ser dig är det som om allting staaannar till


vänsterskratt



den här bjuder jag på




händ



jag vill ha snö och en katt
eller en regnskog och ett äventyr går också bra

en kväll på skandia får räcka sålänge

ursäkta upprepningen men: CREATURE FEAR (bon iver) repeat



tidsfördriv till vagnen går:


3 ovanor: öh. ska jag välja tre?? vi konstnärssjälar( ?) fäster oss och får en allt annat än ömsesidig relation till allt för mycket, jag älskar mina ovanor precis som beläggningarna i badkaret, det är konst, gammal disk också. jaha man ska ge korta svar? jag lämnar ALLTID nästan tomma paket i kylen. det var inte lika roligt när man flyttade hemifrån pga utebliven reaktion. så jag gick och skaffade en inneboende. i förrgår åt jag upp hennes ost. svävar jag iväg nu igen? JA! där har vi en ovana. dagdrömmaren. fastnar i en tanke på vagnen och glömmer att gå av. löser världsproblemen i duschen och bidrar till växhuseffekten. det verkar vara en rolig effekt, är lite pepp på den. eller vattenslöseri kanske inte hjälpte till? sedan har vi ju de där lesbiska ovanorna men de går säkert över!!

 3 vanor: jag lyssnar på P3 varje dag. tillhör P3 dokumentärfansen. och jag är kär i krister. idag handlade det om "ett litet tips". allt från att man ska ställa in kokad mjölk i kylen för att få bort dålig lukt (ännu ingen som har tips på brandlukt som grott fast i mikron??) till att om man bränner sig ska man inte kyla skadan utan värma på nytt, alltså ett bränt finger på plattan tillbaka till plattan. lilla krister lät skeptisk. men en gammal kock bekräfatde det och tydligen är detett gammal smedknep. jag vet inte, jag är inte klumpig och bränner mig aldrig. NU kom jag på en till OVANA som borde stått däruppe. klumpigheten. tex. BÄSTA kvällen ever på nef när diplo var där. dansade oss galna helt nyjtra. och jag lyckas cutta upp hela foten på en glasbit som gick igenom skon och det var blod överallt.

senaste film: frida

favoritcitat: alla ola salos

NEJ det här var ju lika tråkigt att skriva som att läsa andras.. raderar resten av frågorna. annat var det när man var liten och skrev slut mina vänner-böckerna själv. jag hade nämligen inga vänner. så nu tänkte jag skriva lite om min miserabla barndom. var var jag? jo. brukade fylla frågorna, det var det bästa jag visste, men smaken när man är typ tio år ändras ju från dag till dag, och IST SÄVENTIIN var inte lika coolt den ena dagen som den förra så då fyllde jag i en helt ny sida och tillslut tog böckerna slut. tyckte även om att göra hitta-på-personer!

tisdagsbarn




kärleken växer för min lägenhet, längtar till skolan, har världens roligaste inneboende och hyser starka känslor beroende för  bon iver - for emma lyssna på!





på lördag


SISTA!


två låtar låter



i musikens tillgänglighet blir runda skivor mer än att ta på och kanske i en värld jag älskar men hatar och längtar till och längtar av och ser på uitfrån på riktigt efter. efter. som en låt tar allt till förr som att leva i minnet för ett ögonblick ger en doft där minnen men nu inramade med huvudet på sne. och jag kan se de jag tycker om och sudda ut miljön.

hemma.

jag älskar att slänga allt jag håller i handen och springa
till
vänner







allt NU är som kaffe


tangentbord ur funktion ooch llite hjärnan som blev pinsam



jag förlorade min bästa dag med kroki i veckan till förmån för nästa månaaddshyra som blir räddad och en helg på ett hav men i morgon åker jonmathaan hem till kandada och jag hinner innte säga hejdå, jag tänker attvi alldrig mer kommer ses och allt stannar i ett knip och mammas middag ändraas igen men jag vet inte vad jag ska tänka när någfon säger att jag gör alla besvikna. påå den här båten är det lika svårt att tänka som det är lätt att tänka för mycket och tangentbordet fungerar inte.

varför berättar jjag hemliga moprgonplaner i utomkroppslig uppleeveösestund när jag sitter bredvid och ser mig själv bli sskrattaaretande töntig. tur att det är roligt att skratta. men jag hade gklömt hur det fanns en som gör allt man säger väldigt darrigt och eviogt beundrande. och UR FUNKTION blir jag hahaha eller suck eller jaja eller allt på samma gång. hade hursomhelst glömt att ggränslöst snygg finns. men jag kommer ihåg lite nuförtiden. jag är gammal och sser ibland inte bakåt. det känns som att livet susar och baakom är det suddigt. stannar och tänker har ju alltid varit mitt värsta och hela tiden. men nu är dfet nåt annat. älskar ett nu.

saknar min bästa vän ikväll och äär lite nervös för att gå tillbaka i minnet imorn meen

orkar inte sova här fast ghung är bra sömnpiller men ÅH tur nu får jag sskjutss hem i natt hej lägenhet snart!!!


ps.
MATILDA jaag ska fixa ditt handfat innan veckan är slut