varm

(angående antons rökning)
mamma: är det något mer du dolt för mig?
anton: jaa, jag är med i O.G
mamma: vad är det?
anton: original gangsters
mamma: jaha, jag trodde det betydde ogift..



förra helgen i stockholm med min janna gav mig secondhandfynd, fikamys med bla malin, några öl och massa inspiration med tess, middag hos viktor.. blev fast en natt för länge tack vare stormen.


om några timmar åker jag till asien. ströpackar lite. försöker att inte få med mig för mycket. jag har NOLL resfeber. väntar på att den ska hoppa på mig vilken sekund som helst. är liksom inte nervös på något litet endaste sätt. ska bara bli så skönt att åka, så känns det.

hejdåfesten igår=så bra!
jag lämnar sverige totalt uppfylld av kärlek. överdoserad. mina vänner gör mig så lycklig.


efter jobbet i fredags natt fick jag skjuts av mikael, när vi kom fram satt vi och lyssnade på musik i bilen till några cigg, en sådan där stund jag aldrig kommer glömma.

my sunshine back in town

solstråle

wasabi

23.09 2007-01-10 skrev ingridofsweden:
haha just det när du gick på tåget o johan o jag fortsatte mobba dina gamlingar till vänner avslutade de med den knäckande kommentaren "vi minns iaf 80talet!" haha så vi bestämde att 2007 är nya 80talet. så det så!

18.22 2007-01-11 skrev legowelt:
haha, jag dör, men det är ju så också.
ni minns inte 80-talet. fan va sjuuukt!
minns du tio-lappen?


ååh i morgon drar jag och janna till stockholm och har en superduperbra helg det ska bli så skönt!

idag: sushi och marie antoinette med roligt sällskap...

ps. blev även fortsatt datanördkväll med johan igår men övergick i isketch

snart kommer mitt orupfan hem! saknat henne tokigt mycket.

neeerd

haha. spelat diablo II med johan över internet hela kvällen. vad händer härnäst kanske hittar ni mig på nåt lan?

i morgon ska jag och lisa träna i ottan.

filmväder

såg the village med pappa och anton men ingen av dem blev förvånad över slutet. det visade sig att en viss tilda när hon hade sett den på bio glatt sprungit hem och avslöjat hela filmen.

myste hos lollo idag och följde henne till båten. när hennes rullväska fastnade i spåret sa hon "min väska tror att den är en spårvagn"
anna var så brun efter spanien! hon hade drömt om att jag suttit och gömt mig under ett bord i kort kjol och supit! försökte vända drömmen till "ja men det betyder nog att jag vill skydda dig när du ska till thailand!" en annan gång drömde hon att jag körde bil på hisingsbron i fel fil..
vinkade av dem på landgången för hade inte sett de flickorna på såå länge!

haha ojdå, gick ut i vardagsrummet där anton fortfarande sitter framför the village, och kollar på bortklippta scener, han läser alltid hela eftertexterna för att det är lika viktigt som filmen och en förolämpning att inte göra det, men på tal om "sjätte sinnet" som den regissören också gjort så hade jag visst förstört slutet av den för honom också när den kom!!


tut i örat

rastlösheten kryper under huden, åker om två veckor och trodde att det skulle vara skönt att inte jobba men hjälp, jag kan ju inte sitta och försöka komma på vilken ton mitt tinnitus tjuter i i två veckor.
stockholm i helgen med janna är inbokat och låter ganska mycket bättre.
gaystraight2hell på respect i lördags, johan och sara undrade hur klockan åtta blev klockan tio när vi skulle förfesta, men hur många ursäkter det än finns för att komma försent så har jag förbrukat dem. jonna kom förbi och sa hejdå, håller tummarna för henne i dubai. arvid visste inte att det var gaykväll men jag är glad att han hamnade där, och emma -ingen kan göra en gladare! plus en söt liten blink som inte gillar tequila men falafel.
när jag igår vaknade på kvällskvisten mådde jag som jag förtjänade som det heter, sådär som bara tre glas vatten, spy, två glas vatten till och en pizza kan bota. garden state med far och bror. övningskörning till mackan där sara och peter och SMALA SUSSIE -sveriges bästa film!- väntade.
när jag gick därifrån idag råkade jag stänga in en katt i hans trapphus och den skrek men jag hann inte springa tillbaka. mötte ninne på stan och vi råkade slänga skräp i en papperskorg utan botten, såg mycket roligare ut än det låter. fikade med min älskade mamma, du anar inte hur bra du är! och avslutade dagen hos johan, vi var tvugna att pausa i kalle och chokladfabriken för att gå ut och köpa choklad! vi bestämde långpromenad i hovås i morgon. fast lollo bjöd mig hem på pannkakor. och sedan ska jag hinna träffa anna innan hon går på båten.

nu väntar min bok. jag ska låna många böcker och har köpt några till resan. måste ha med mig skissblock också.

jag skrev lika snabbt som det låter när man läser, antar jag, för jag är kissinödig!!

yää

haft en härlig ledig vecka och gjort massa!
familytime och myspys i los angered, många stanbesök två fikor med kristina, frisörlekar med älskade janna, johanhäng och biobesök och roligast i år våra sextonåriga skånska innebandyspelare! efter bion igår då så insåg vi gamlingvarningen då vi åkte hem istället för att gå och ta en öl eftersom vi tyckte att var för mycket folk överallt!! HAHA! "finns det inget lugnare??" åkte hem och läste bok minsann.

nyår var sjukt kul!!

2007 är nya 80talet!!

fixat alla reseförberedelser! kommer nog inte skriva nåt mer här utan bara i dagboken på resedagboken.se där jag heter tildistildis






mår så bra!!