romeo och julia

image345


image346

överväldigande!
vilken mysig lördag.

boston tea party

fredrik och philip IN MY HEART!




idag stötte jag på en gammal vän på stan. henne har jag inte sett skymten av sedan förra hösten. vi blev bekanta någong gång när jag var runt sexton. hon heter IMPULS-SHOP-TILDA. jag märkte knappt när hon dök upp idag, som från ingenstans, och började springa mellan affärerna. hon är mästarinna i att guldkanta en afton och är galen i allt som glimmar, i sådant man aldrig använder mer än en gång. känner ni igen henne? ni vet, hon MÅSTE ha något nytt, om det så bara är nåt litet, när hon ska ut. hon brukade älska att häsla på mig precis innan helgen. kände mig alltid lite lurad av henne när basplaggen snopna tittade på mig genom skyltfönstrena och aldrig fick följa med mig hem.


inflyttningsfest i vasa ikväll!

kalender

ledig vecka ser ut:

tis - johans sällskap på gossip
ons - barrunda med lillanna
tors - träning med sötmamsen, shopping eller snarare suktan efter skor -följ dreggelspåren genom stans skoaffärer- och mumsande på chailatte. kvällen ser ut att bjuda på film med maccan. uppdatering. blev film, såå söt engelsk barnfilm om en nanny, med han världens sötaste unge som är med i love acually!
fre - danielmöte i staden. de sena timmarna: QUEER på park lane.
lör - romeo och julia på stadsteatern med min saknade andra hälft.
sön - myskväll med lillanna
mån - secondhandrunda med sara. och konstskapande med en efterlängtad janna som äntligen kommer hem från stockholm! vi ska ta systemkameran och fota vårt angered. det kommer bli så bra!
tis - simma, packa, åter båta..

mellan dessa lugna planer dyker väl ett och annat spontaninfall upp. och några böcker slinker nog emellan, lite ytlig skönlitteratur tack! (blir så urvattnad och kunskapstörstig på jobbet att jag ligger och läser matte/fysik- och psykologiböcker..) har en idé till en ny tavla också. och min dator står sinnom tid redo för massa ny musik som änsålänge bara är långa listor. letandet fortsätter efter arctic monkeys-biljett till london i december!

kreta


så kan det går när censurerahumorhaspen ALDRIG är på!

står på balkongen med bror och tittar ut över högsbo industriområde när ett spontant lejonkungensamtal (mufasa och simba) liksom av sig självt dyker upp:

"en dag min son allt det här ska bli din!"
"häla? libafabriket min också? jag sälja libabröden?"
"ja"
"kan jag köpa många fruar?"
"hur många du vill!"

inte mer än en halv sekund senare upptäcker vi samtidigt den utländske man som går omkring nedanför oss och hört allt!




hungern skall mättas och lammen skall tystna



vi har lagat skrämmande god tofugryta med kokosmjölk, äggplanta och paprika. fast vi glömde wookgrönsakerna och jag hällde i en halv currypåse i min skål. och om några minuter ska hannibal sätta skräck i oss från tvrutan!

anna.

du, jag tänker på dig. på ilande humor.
har jag sagt att jag beundrar dig? att jag tror på dig?
jag är lyckligt lottad som har dig, underbara vän.

i ett hus i skogens slut liten ida tittar ut


gullighet

våra grannar är hyresgästföreningen personifierade. leif och carina, i sina röda vattenavstötande röda jackor med stort H på ryggen, med vänner har skrapat ihop träningsredskap och öppnat ett litet gym i källaren. under den festliga invigningen bjöd de på gurkstavar och färdigkryddad cremefraiche och hade gjort ett litet försök att dekorera "salen" (40m2?) med några serpentinringar.
det var jag och tre till som kikat förbi och stolt visade leif hur en benpress (byggd 84?) fungerar. han såg ut som långben och bakom mustaschen mumlade han långsamt på nån skogsdialekt om deposition för nyckel och tackade goda grannar för donation av gamla hantlar.

hjälp!

image309

kolla vad johan gjorde.. en gammal tilda!

ett gott skratt förlänger livet



image307

man måste ju älska den här bilden

(midsommar 06 när anna plus pojkvän och tilda plus flickvän gjorde BRASTAD osäkert. stempa och hans gäng fick konkurrens på enda krogen/pizzerian oasen)

elvirade





stempa

image293