...


skriver listor med musik jag måste ha med till asien.

roligast igår: anton berättade att när han stressad tog en punktse eller citygöteborg eller vilken det nu var, mumlade utdelaren nåt, anton tittade tillbaka och såg att utdelaren visst inte hade nån mer tidning, och ingen citygöteborg- eller punktsetröja på sig heller.. han hade ryckt tidningen ur en vanlig stackars killes händer!!

sofia skulle rädda min plånbok från att adopteras av gretas bartenders, men när jag bad henne hjälpa mig se till att jag inte skulle slösa den vanliga summan typ hela farmors pension eller så, tänkte jag att hon kanske skulle hålla mitt kontokort. men hon hällde upp rena bacardishottar, ena efter andra. "så! nu kommer du inte köpa lika mycket ute!"


så bra fredag

idag. lalehs nya skiva (REDAN FÖRÄLSKAD I DEN) och lördagsfrukost. jag äter frukost allt för sällan. det blir antingen för sent och nån slags brunch eller snarare brinner. (breakfast/dinner) eller tidigt, stressigt och bara innehållande en kaffe som jag inte hinner låta svalna och bränner mig på. men ibland när jag, som idag, ger frukost lite tid och omsorg så trivs vi så bra ihop, påminns om lördagar när jag var liten.
morgonar är vackra. jag är känner nätterna mycket bättre men just därför är morgonar lite spännande.

igår. mikaels härliga sällskap, och lite efterlängtad shopping som jag inte fått någon större dos av de senaste veckorna till sjöss. nya skivor! mikael fick en också i julklapp. en het nyårströja (johan påstod att inget kan bli mer tilda än min nyårsoufit när jag tog en rökis med honom). en klarröd plånbok. lite fler julklappar. den enda julklappen jag vill ha är julstämnig, har längtat efter min familj! å.

THE OFFICE är nästan PLÅGSAMT ROLIGT. the office ÄR humor. på kvällen hemma hos anna f, och en flaska vin. senare, en till flaska och timmar av bra musik! fan vilken bra kväll.

nattstäd

springer runt och S T Ä D A R och lyssnar på musik klockan F E M på M O R G O N EN!

planerar att inte ha med mig nånting nästan till asien. bara mig själv. måste dämpa min kläd (och pryl) kärlek..(för lamt ord....)... besatthet! jag ÄR mitt rum och mina kläder.

blondie två

saknar världens roligaste biträdande dassdrottning!!

julsömn

bio med johan igår. som inte förstod hur man öppnade dörren ut!

jag vill spela gitarr men en sträng är av. köpte hobbylim på hemköp så i natt ska jag göra klart mitt kollage i alla fall, utlopp för lite kreativitet. skriva kan jag fortfarande inte. har inte kunnat skriva på hela hösten. knackar lite på bubblan men det är alldeles tomt, snart spricker den och då kommer jag skriva flera dygn i rad. det vet jag. är väl inte redo för det än.

nästa vecka innehåller massa julplaner. jul på liseberg med mamma och bror, köpa gran och pynta den, köpa julklappar. precis vad jag behöver.

FREE

var supersnygg i en sönderklippt stenalinetshirt i lördags på sofias hejdåfest haha. kvällen slutade på gretas för respectkön var alldeles för lång.

äntligen ledig!!

jobb jobb jobb

när jag går av båten på tisdag har jag varit ombord och jobbat 25 av 28 dagar. har alltså bara varit av tre dagar på en månad. varannan vecka ska man vara ledig egentligen. dollartecken i mina ögon må ni tro! värt att vara lite sliten. och jag har världens roligaste jobb.

därför har jag inget vettigt att skriva som inte är båtsnack, och det skriver vi av oss om och skrattar åt på
http://dramanica.blogg.se

men jag har haft min första vita vecka på år och i lördags var jag hos janna och bakade överviktiga muffins och såg på film.

på lördag har sofia hejdåfest och det ska bli så roligt!!