kåldolmar och kalsipper

image470

mysigt att vara här hos mamma. promenera, laga tandorikyckling, lyssna på nationalteatern.
jag min lilla socialistunge älskade, när jag var riktigt liten, nationalteaterns barnskiva kåldolmar och kalsipper.
kanske mer passande att sjunga på "alla är rädda för spöken" än "tinnertrasan vandrar mellan husen" .

mammi är så liten och söt. hennes skor ser ut som barnskor. men för att citera henne. "jag är faktikst lång för min längd!" (?)
och: "jag är 156 OCH EN HALV cm"


jag var ganska uttråkad på vagnen ut hit. så jag kom på en lek.
ni vet när man sitter på sätet längst in, närmast fönstret, ger man tecken när man ska gå av så att personen bredvid ska resa på sig. (så man på lagomdrygsvergiesätt slipper öpnna munnen för en främling och säga ursäkta) man börjar pilla med väskan eller kanske stänga jackan och dra åt halsduken, skruva lite på sig.
jag gav iaf de där gå-av-signalerna vid varenda hållplats till mannen som satt bredvid mig. men han gav inte upp. han gjorde ska-jag-resa-på-mig-blicken vid varje stopp.

sådan underhållning missar man när man cyklar.
eller åker taxi.

en rolig taxihistoria från förra lediga veckan tror jag det var, när chaffisen gick in och växlade en femhundring nånstans vid kings head. kvar i baksätet satt jag och lillanna hoppade ut i sina stövlar och började fråga "taxi? taxi?" måste sett sjukt kul ut för ingen taxigubbe var där förutom anna vid "sin" bil med öppen dörr och motorn på.


nu längtar jag till i morgon när helgen börjar. eller den börjar ikväll när lillanna kommer hem till mig. (jag ska också åka hem alltså.)
i morgon biljard och lördag utgång deluxe.
jag kom på för tredje gången att vit kan man vara när man blir jättegammal typ 30.  (ska bara dra ner på det från fem av sex dagar till typ tre.)
jag är faktiskt vit varannan vecka och i lördags missade jag gretas 10årsjubileum och nya klubben på respekt. alla ringde och jag kände mig stolt som bangade!


F E S T P E P P


längtar också till SÄLEN ÖVER NYÅR!


Kommentarer
Postat av: Janna

Vad menar du med det? Ring mig.

2007-11-08 @ 19:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback